Review JouwWeb

JouwWeb stelt iedereen in staat om zelf een unieke professionele website te maken. Hiermee stelt het kleine ondernemers, groepen en hobbyisten in staat om een website in eigen handen te nemen. Het inhuren van een webdesigner of webdeveloper is dus niet meer nodig! Ga naar JouwWeb


Eerste indrukken

Design

Bij het starten van je website krijg je de keuze uit een groot aantal moderne en professionele designs. Het design dat je kiest kun je eventueel later nog veranderen. 

Editor

Na het kiezen van een design kun je in de editor aan de linkerkant meteen alle elementen zien die je op de website kunt plaatsen. Om een element te plaatsen hoef je deze alleen maar te slepen naar de plek waar je het wilt hebben. Hierdoor is het maken van de website erg makkelijk en snel gedaan! 

Pagina's

Pagina's toevoegen gaat bij JouwWeb erg makkelijk! Boven in de editor zie je de mogelijkheid om pagina's toe te voegen. Zodra je eenmaal op deze pagina bent wordt in het Nederlands eenvoudig uitgelegd hoe je (sub)pagina's kunt toevoegen. 


Website maken met JouwWeb

JouwWeb heeft alles wat je nodigt hebt om een goede webshop te maken, je kunt er producten en categorieën toevoegen. Ook is het mogelijk om meerdere betalingstypes te accepteren.

De ondersteuning en hulp is geheel in het Nederlands, en ze hebben een klantenservice waar vragen snel en duidelijk worden beantwoord. 


Alles op een rijtje

In onderstaande tabel zie je een overzicht van alle voor- en nadelen van JouwWeb

Voordelen Nadelen
Eenvoudig en prettig in gebruik Beperkte blog-mogelijkheden
Flexibel aanpasbare designs Meertalige website kost extra
Nederlandse servers
Betalen via automatische incasso of iDEAL
Uitstekende Nederlandse support

Conclusie

 JouwWeb is een websitebouwer waarbij alles duidelijk en helder is omschreven. Zelfs voor de onervaren mensen is het erg simpel om snel een professionele website te bouwen. 

De support wordt geheel in het Nederlands gedaan, zodat je altijd terecht kunt met vragen. Ook de handleidingen die op de website zelf te vinden zijn, zijn geschreven in het Nederlands. 

Het enige nadeel is dat de blogmogelijkheid wat minder uitgebreid is. 


Lees ook de reviews van deze website makers

Benieuwd naar de uitkomsten van andere website builders? 

Bekijk dan een van deze reviews.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.